TARIEVEN

Wij hebben de volgende aanbiedingen: 

€ 199 excl btw: een 3-uurs consult met één deskundige.

In dit gesprek wordt uw vraagstelling beantwoord met ruimtelijke en praktische oplossingen. Het zal u nieuwe inzichten, ruimtelijke oplossingen, plattegrondschetsen en diverse praktische adviezen brengen.

€ 299 excl btw: een 4-uurs consult met één deskundige.

Gaat u in gesprek met één deskundige, bijvoorbeeld de architect, dan brengt dit u: zekerheid van de juiste keuzes in het bouwproces, nieuwe ruimtelijke en functionele oplossingen, plattegrondschetsen, 3D schetsen, praktische adviezen voor een gezond binnenklimaat en  materialisatie en aanbevelingen voor een duurzame en gezonde woning.

€ 299 excl btw: een 3-uurs consult met 2 deskundigen (1 expert de volle 3 uur, andere expert 1 uur)

Gaat u in gesprek met bijvoorbeeld de (interieur-)architect én de bouwkostendeskundige dan weet u direct wat het gaat kosten. Diverse ruimtelijke oplossingen komen aan bod met de bijbehorende prijs. Uiteindelijk ontvangt u plattegronden, 3D schetsen en waardevolle tips om bouwkosten te besparen.

Bovenstaande aanbiedingen gaan ervan uit dat de ‘first’ of ‘second opinion’ plaats vindt ten kantore van SOS BOUWPLAN, te Amsterdam. 

Verder is ons gemiddelde uurtarief €95 per uur, excl btw.

Bepaal zelf WAAR

  • Ten kantore van SOS BOUWPLAN te Amsterdam
  • Ter plaatse van uw project: vervoerskosten á €0,50 per km excl btw, vanaf de werklocatie van de adviseur. De kilometerberekening gaat volgens google-maps.

Bepaal zelf WANNEER

  • Bepaal zelf het tijdstip, de duur en de locatie, in overleg met de deskundige(n).  De ervaring leert dat als u bijvoorbeeld de plattegrond van uw vrijstaande woning wilt aanpassen, dat u na 4 uur met een nieuwe plattegrond  en diverse nieuwe inzichten naar huis kunt. Bij een kleiner plan kan 3 uur ook voldoende zijn.
  • Indien het voor u beter uitkomt, zijn wij ook beschikbaar ’s avonds en in de weekenden.

Extra

  • Geef het consult als cadeau, bijvoorbeeld als ‘ontwerpworkshop’ of ‘verbouwingsadvies op maat’. Wij maken voor u een passende cadeaubon / tegoedbon.
  • Heeft u moeite met het Nederlands? We also speak English. Tambien hablamos Español.

Voorwaarden

  • Gaarne 3 dagen voordat het consult plaatsvindt het afgesproken bedrag overmaken op de rekening van SOS BOUWPLAN.
  • Indien u de afspraak wilt verplaatsen/afzeggen, doe dit dan uiterlijk 24 uur vantevoren, anders wordt de helft in rekening gebracht, aangezien er dan meestal al voorwerk is verricht en ook tijd is vrijgehouden.