Bouwplannen maken is keuzes maken

Bij een bouw of verbouwproject de beste keuzes maken?

Architect en docent ‘interieurontwerpen’ Sandra Risseeuw begeleidt u bij het maken van de beste keuzes. Zij bespreekt eerst uw wensen en randvoorwaarden, de bestaande situatie en uw specifieke vragen. Vervolgens hanteert ze een methode om de keuzevrijheid te beperken. Dat maakt het makkelijker om weloverwogen keuzes te maken. De methode biedt u nieuwe inzichten en een andere kijk op de in te richten ruimte of het te (ver)bouwen gebouw. Het consult leidt tot goede en duurzame beslissingen, waar u geen spijt van zult krijgen.

Een stijlvol geheel

De architect die u adviseert heeft geen vaste ‘stijl’. Zij kan zich inleven in diverse stijlen, of het nou stoer landelijk, kleurig klassiek of levendig modern is. Het gaat er wel om dat het een stijlvol en comfortabel geheel wordt, dat past bij degenen die het gaan gebruiken. Het streven is om iets persoonlijks toe te voegen zodat het meer bij u past dan het gemiddelde ‘showroom’ interieur.

Na een sessie gaat u in ieder geval naar huis met een ter plaatse geschetste nieuwe plattegrond, enkele varianten en 3D schetsen.

Prijzen

Kijk voor info over de prijzen bij: vaste prijs

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *